Over ons

Ma-Ku staat voor kwaliteit, uitstekende service, betrouwbaarheid en vakmanschap!

Er zijn vele aanbieders van kunststof kozijnen. Het is lastig om hierin een goed overwogen keuze te maken voor een betrouwbare leverancier. Ma-Ku levert uw kozijnen rechtstreeks vanaf de eigen fabriek waardoor we snel kunnen handelen en de kwaliteit en levertijden goed kunnen bewaken. Ma-Ku biedt u een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
De kozijnen worden voor u op maat gemaakt vanuit de productielocatie in Gronau, zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid van de kozijnen.
Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zit bij ons in het bloed. Wij voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die gesteld kunnen worden op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen.
Kort gezegd leveren wij hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service én de zekerheid van 10 jaar garantie op het kunststof en montage.
Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

Schüco partner
Ma-Ku Kunststofftechnik is officieel Schüco partner

Schüco

Wij voeren de kwaliteitsprofielen van wereldmarktleider Schüco en vervaardigen deze uit onze eigen fabriek in Gronau. Deze profielen bevatten geen weekmakers waardoor de kozijnen op de langere termijn niet verkleuren, verweren of broos worden door uitdroging.

Energie besparen

Energie besparen, dat staat al sinds jaar en dag hoog in het vaandel bij Schüco. Met de kunststof ramen, deuren en systemen kiest u voor optimale thermische isolatie en dus voor een besparing op uw energierekening.

Design

Sterk design herkent u aan het tijdloze ontwerp en de doordachte toepassingsmogelijkheden. Daarom heeft u bij Schüco keuze uit vele designs en kleuren. Hiermee kunt u uw eigen accenten bepalen en de gehele gevel van uw woning tot een kleurrijk geheel maken.

Veiligheid

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Daarom vindt u bij Schüco de meest moderne sluittechnieken met passende materiaalconstructies die optimaal weerstand bieden tegen inbraakpogingen. Met onze kwalitatief hoogwaardige ramen, deuren en schuifsystemen kiest u bewust voor een veilig huis.

Montage

Om volledig van de Ma-Ku producten te profiteren moet de montage zorgvuldig en vakkundig worden uitgevoerd. Plaatsing, montage en service houdt Ma-Ku daarom in eigen beheer.
De montageteams hebben zich gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van alle producten. Jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing van onze montage medewerkers garanderen een perfect afgewerkte plaatsing van ramen, deuren, schuifpuien, terrasdeuren etc.

Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier

OFFERTE
AANVRAAG


Wilt u weten wat het kost om uw huis te verduurzamen?
Laat door ons berekenen of uw plannen haalbaar zijn.

Facebook
YouTube
Instagram
Scroll naar boven