Deuren

Ma-Ku kunststof deuren

Of u nu een moderne, traditionele of klassieke woning heeft, bij Ma-Ku vindt u hoogwaardige oplossingen voor uw voordeur of buitendeur. Altijd een passend design voor iedere woonstijl. Laat u inspireren!

Een (voor)deur is niet alleen een visitekaartje van uw woning, u wilt zich ook veilig en comfortabel voelen. Ma-Ku heeft een uitgebreid aanbod van verschillende typen voordeuren van hoogwaardige kwaliteit, inbraak werend, isolerend en onderhoudsarm.
Afbeeldingen van onze deurvullingen en deurgrepen vindt u door hier te klikken

Schüco partner
Ma-Ku Kunststofftechnik is officieel Schüco partner

Energiezuinigheid

Energiezuinigheid begint al aan de deur. De warmte blijft binnen, de kou buiten.
Voordeuren van Ma-Ku bieden thermische isolatie die vandaag de dag voldoet aan alle wettelijke eisen van morgen. Het samenspel van de voordeur, ramen, schuifelementen enz. maakt dat het energiebesparingspotentieel optimaal kan worden benut. Het resultaat: lagere energiekosten! En een streven naar bescherming van het klimaat dat al bij de voordeur begint.

Constant woonklimaat

Een thermisch geïsoleerde voordeur van Ma-Ku zorgt permanent bij elke buitentemperatuur voor een comfortabel binnenklimaat. In de wintermaanden blijft de warmte in huis en in de zomermaanden blijft de hitte buiten. Zo bespaart u op dure energie voor uw verwarming en draagt u tegelijkertijd bij aan de bescherming van het klimaat. Ma-Ku garandeert u onder alle weersomstandigheden de hoogste thermische isolatiewaarden.

Veiligheid

Houdt gevaren buiten de deur

Dag en nacht goed beschermd. Veiligheid is met Ma-Ku niet alleen een gevoel, maar ook een zekerheid. Door innovatieve techniek, die onzichtbaar maar voelbaar is.
Ma-Ku biedt geavanceerde sluitsystemen en uitvoeringsopties waarmee u uw nieuwe voordeur individueel aan uw persoonlijke veiligheidsbehoeften kunt aanpassen. Ma-Ku biedt meer bescherming door inbraak werende deursloten. Hoe goed een deur tegen inbraakpogingen is beschermd, hangt immers grotendeels af van het type vergrendeling en het aantal vergrendelingspunten.

Zichtbare individualiteit

Ma-Ku biedt u de mogelijkheid om vorm, kleur en materiaal van de voordeur naar persoonlijke behoeften te combineren. Dankzij ons brede scala aan designvarianten kunnen we het aanzicht van uw huis stijlvol en eigentijds personaliseren. Zo kunnen we elk huis een unieke stijl geven, haar eigen stijl.

Kleuren

Schüco profielen zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar, een groot deel hiervan hebben wij zelfs op voorraad.

De voordelen:

  • Uitstekende isolatie
  • Makkelijk te onderhouden
  • Gegarandeerd veilig
  • Ruime keuze
  • Budgetvriendelijk

Wilt u meer informatie over onze deuren neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier


Afbeeldingen van onze deurvullingen en deurgrepen vindt u door hier te klikken

OFFERTE
AANVRAAG


Wilt u weten wat het kost om uw huis te verduurzamen?
Laat door ons berekenen of uw plannen haalbaar zijn.

Facebook
YouTube
Instagram
Scroll naar boven