Kunststof kozijnen

Ma-Ku kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen kennen vele voordelen en zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Ze bieden een uitstekende isolatie, zijn erg onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur. Onze kozijnen zijn onder andere verkrijgbaar in niet van echt te onderscheiden houtlook en houden ongenode gasten buiten dankzij inbraak werend hang- en sluitwerk. Kiest u voor kozijnen van Ma-Ku dan kiest u voor een kwaliteitsproduct van wereldmarktleider Schüco. De constructie en materialen zijn sterk isolerend, waardoor direct een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot worden bereikt. De profielen van Schüco zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en houtdessins.
Dit met een aantrekkelijk prijskaartje!

Schüco partner
Ma-Ku Kunststofftechnik is officieel Schüco partner

Scüco CT 70 Accent

Schüco profiel CT70

De verdiept liggende vormgeving van de Accent serie reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare, zilvergrijze of zwarte dichtingen en afgeronde hoeken maken Schüco kozijnen tot een aansprekend design en de beste keuze.

Sterk isolerend

De innovatieve techniek met vijf isolerende kamers en een diepte van 70 mm zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondlopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het energieverbruik. Hoogwaardig isolatieglas vermindert het warmteverlies.

Schüco Living

Schüco profiel Living

Het Living profiel heeft een wat meer geblokte vormgeving en is in twee varianten beschikbaar. Uitgevoerd met een hoek van 15 graden of met een hoek van 6 graden. Uiteraard is dit profiel, net als de CT 70 Accent, zeer goed isolerend met 7 isolerende kamers.

Milieuvriendelijk

Het sterke, tegen corrosie beschermde, gegalvaniseerde stalen binnenwerk in de profielen zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2-uitsoot zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor de hoge milieuvriendelijkheid.

Behaaglijk wonen

Het dichtingssysteem en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Door het toepassen van HR++ glas wordt een nog hogere isolatie bereikt. Uiteraard zorgt een keuze voor Triple HR+++ glas voor nog extra isolatie.

Kleuren

Schüco profielen zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar, een groot deel hiervan hebben wij zelfs op voorraad.

Eenvoudige reiniging

Gladde, weerbestendige oppervlaktes zorgen ervoor dat uw kozijnen er bij eenvoudige reiniging ook na jaren als nieuw uitzien.

OFFERTE
AANVRAAG


Wilt u weten wat het kost om uw huis te verduurzamen?
Laat door ons berekenen of uw plannen haalbaar zijn.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier

Facebook
YouTube
Instagram
Scroll naar boven