Kunststof schuifpuien

Ma-Ku schuifpuien

Vergroot uw leefruimte met een schuifpui. Door ze op zomerse dagen helemaal open te zetten, maakt u één geheel van uw huis en uw tuin. Gesloten zorgen ze voor veel transparantie. U kunt met een schuifpui een nieuwe speelse ruimte laten ontstaan. Ma-Ku levert schuifpuien in diverse typen en kleurstellingen. Ook afwijkende formaten behoren tot de mogelijkheden.

Ma-Ku schuifpuien zijn altijd eenvoudig en licht te openen. Een onopvallende oplooprem remt de schuifdeur af bij het dichttrekken en een doordachte midden vergrendeling zorgt voor een maximale beveiliging. Design gaat dus altijd hand in hand met comfort en veiligheid. Daglicht heeft een positieve invloed op de mens én u krijgt het dagelijks cadeau. De juiste lichtinval kan uw ruimtes zelfs optisch sterk vergroten. Geïntegreerde horren laten u toe onbeperkt en ongestoord van het buitenklimaat te genieten. Beleef elk seizoen naar eigen believen, elke dag opnieuw.

Schüco profiel
Ma-Ku Kunststofftechnik is officieel Schüco partner

Kenmerken

  • Op maat gemaakt in onze eigen fabriek
  • Ruimtebesparend en veel toepassingen
  • Verschillende openingsvarianten
  • Soepel te bedienen
  • Inbraakwerend
  • Hoge thermische isolatie
  • Energiezuinig

Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw wensen om. Voor een goed advies en een correcte prijsopgave is het altijd noodzakelijk dat één van onze adviseurs bij u komt om uw specifieke situatie te bekijken en in een open gesprek met u te overleggen.
Wilt u meer informatie over onze schuifpuien neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier

Kleuren

Schüco profielen zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar, een groot deel hiervan hebben wij zelfs op voorraad.

Naast schuifpuien leveren en monteren wij uiteraard ook kunststof kozijnen en kunststof deuren uit onze eigen fabriek door het hele land.

OFFERTE
AANVRAAG


Wilt u weten wat het kost om uw huis te verduurzamen?
Laat door ons berekenen of uw plannen haalbaar zijn.

Facebook
YouTube
Instagram
Scroll naar boven